Kamis, 11 Januari 2018

SYAIR SANDI / SASMITO
K1 10:00 Sandhal jepit nganggone selen, budhal numpak pit niate ngajak balen.
K2 12:00 Udot metu peluke, yen didudot penak rasane.
K3 14:00 Gampang anggone golek duwit, mulo ura perlu gundul kakehan anggit
K4 16:00 Endok di masak bacem, dadi wong wedok mbokyo sing kalem.
K5 18:00 Sedino wae ora ketemu, nganti angel anggone turu.
K6 20:00 Tansah eling lan waspodo, ben ora nganti dadi gelo.
K7 22:00 Ijo godonge jambu, yen duwe bojo ojo sing kemayu.
“SUGESTI”
ANGKA JITU HARI INI
5 3 1
KARTU DIGANTUNG TEPAT JAM 00:00 WIB
KELUARAN / PAITO
TANGGAL K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7
11-01-18 4=  5x 4x 6x 3= 6= 3=
10-01-18 4x 2x 3= 6x 1= 3= 3x
09-01-18 2x 6= 4x 2x 3= 1x 2x
08-01-18 1= 5= 5x 1x 6= 2= 4x
07-01-18 1= 2= 6= 1= 6x 3x 6=
06-01-18 2= 6x 4x 5x 4= 1x 2=
05-01-18 4x 2x 5x 1x 2x 6x 1=
04-01-18 5= 2= 2x 5= 5x 6= 1x
03-01-18 1= 1= 6x 4= 6= 2= 1=
02-01-18 3= 2x 3x 5x 3= 6= 6=
01-01-18 2= 1x 4= 6= 6x 5= 4=
KETERANGAN
1 = PETIK 1 x RATU
2 = PLOMPONG 2 x DIMPIL
3 = GUNUNG 3 x CIWIR
4 = CAWANG 4 x GUNDUL
5 = KANTONG 5 x BABI
6 = KEROK 6 x NENGKRANG