Rabu, 20 Juni 2018

SYAIR SANDI / SASMITO
K1 10:00 Prapatan thukul garute, ndang’o pegatan tak surute.
K2 12:00 Lontang-lantung ora nduwe gawean, sinawang mung menang penampilan.
K3 14:00 Otak lan daya pikire pancen lemot, mulo julukane bocah idiot.
K4 16:00 Madang wis ora kolu, banyu wis ora klebu, awak tambah katon kuru.
K5 18:00 Buruh dadi tukang kerok, kanggo nyukupi butuhe ben ora tombok.
K6 20:00 Inti permasalahane jane mung sepele, nanging isih podho-podho ngeyele.
K7 22:00 Romantis koyo nomnoman, sanajan rambute wis kebak uwan.
“PLOMBIR”
ANGKA JITU HARI INI
1 6 5
KARTU DIGANTUNG TEPAT JAM 00:00 WIB
KELUARAN / PAITO
TANGGAL K1 K2 K3 K4 K5 K6 K7
20-06-18  5=  6x  1= 3x  5x  4=  6= 
19-06-18   B
18-06-18   B
17-06-18   B
16-06-18   B
15-06-18   B
14-06-18   B
13-06-18   B
12-06-18   B
11-06-18   B
10-06-18   B
KETERANGAN
1 = PETIK 1 x RATU
2 = PLOMPONG 2 x DIMPIL
3 = GUNUNG 3 x CIWIR
4 = CAWANG 4 x GUNDUL
5 = KANTONG 5 x BABI
6 = KEROK 6 x NENGKRANG